Contactar 977 444 866 o info@restaurantelparc.cat

Menú Àpat d’Empresa 2

Descargar Menú en PDF



APERITIU


Olives, patates, fuet




PER COMPARTIR


Assortit d´embotits, formatges i “encurtidos” amb pan-tomata


Torradetes de brandada de bacallà amb coulis de tomàquets


Mar i montanya de calamar i llonganissa, amb daus de patata




PLAT PER PERSONA (a escollir amb antelació)


Degustació d'arròs Tot Pelat de marisc (recomanat per dinar)


Degustació de risotto Negre de sípia i musclos (recomanat a sopar)




2n PLAT (a escollir amb antelació)


Lluç de palangre amb cors de carxofa confitats


Tataki de vedella amb cremòs de carbassa i salsa de bolets




POSTRES


Strudel casolà de carbassa amb canella i crema anglesa




Cafès i xopets




Celler:


Gandesola Blanc D.O.Terra Alta


Terra de Pau Negre D.O. Terra Alta


Signat de Parxet Brut Nature D.O. Cava




Preu sense IVA: 36€ + 10% IVA


Preu (Iva Inclòs) 39,6€




Descarrega't el pdf de la part superior per fer la RESERVA