Contactar 977 444 866 o info@restaurantelparc.cat

Menú Àpat d’Empresa 2

Baixar Menú PDF



APERITIU


Olives, patates, fuet




PER COMPARTIR


Escalivada casolana amb anxoes, formatge fresc i pesto amb torradetes


Antipasti Català, amb “pan-tomata” (Assortit d´embotits i formatges)


Mar i montanya de Mandonguilles amb sípia i bolets




PLAT PER PERSONA (a escollir amb antelació)


Degustació d'arròs Tot Pelat de marisc (recomanat per dinar)


Degustació de risotto de calamars i calçots (recomanat per sopar)




2n PLAT (a escollir amb antelació)


Melòs de vedella amb crema de moniato i xips


Lluç de palangre al forn amb verdures al pesto




POSTRES


Brownie de xocolata amb mango i crumble




Cafès




Celler:


Terra de Pau de Parxet bl/negre D.o. Terra Alta


Signat de Parxet Brut Nature.D.o.Cava




Preu (Iva Inclòs) 38,5€




Descarrega't el pdf de la part superior per fer la RESERVA