Contactar 977 444 866 o info@restaurantelparc.cat

Menú Àpat d’Empresa 3

Baixar Menú PDF



APERITIU


Olives, patates, fuet




PER COMPARTIR


Pernil ibèric amb pantomata


Pop a la gallega


Assortit de tempures de la casa




PLAT PER PERSONA (a escollir)


Degustació d'arròs Tot Pelat de marisc (recomanat per dinar)


Degustació de risotto de calamar i calçots (recomanat a sopar)




2n PLAT (a escollir)


Entrecotte de vedella amb patates al forn saltades i padrons


Turbot salvatge al forn amb patata i ceba




POSTRES


Coulant de xocolata C.R.E.O. amb gelat de vainilla




Cafès i xupitos de la casa




Celler:


Gandesola bl. D.o. Terra Alta


Terra de Pau tto. D. O. Terra Alta


Signat de Parxet Brut Nature.D.o.Cava




Preu (Iva Inclòs): 49,5€




Descarrega't el pdf de la part superior per fer la RESERVA