Contactar 977 444 866 o info@restaurantelparc.cat

Menú Àpat d’Empresa 3

Baixar Menú PDF



APERITIU


Olives, patates, fuet




PER COMPARTIR


Pernil “al tall” amb pantomata


Xopet de brandada de bacallà amb coulis de tomàquet


Cors de carxofa contitats amb làmines d'ametlla




PLAT PER PERSONA (a escollir amb antelació)


Degustació d´arròs de carxofes i galeres (recomanat per dinar)


Degustació de risotto de llagostins (recomanat a sopar)




2n PLAT (a escollir amb antelació)


Entrecotte de vedella gallega amb patates al forn saltades i padrons


Turbot salvatge al forn amb patata i ceba




POSTRES


Coulant de xocolata C.R.E.O. amb gelat de vainilla




Cafès i xupitos de la casa




Celler:


Flamenk blanc D.O. Terra Alta


Santes Criança D.O. Montsant


Signat de Parxet Brut Nature D.O.Cava




Preu sense IVA: 50€ + 10% IVA


Preu (Iva Inclòs): 55€




Descarrega't el pdf de la part superior per fer la RESERVA