Contactar 977 444 866 o info@restaurantelparc.cat

Menú Revetlla de Sant Joan

Baixar Menú PDF

APERITIU


Xopet de Rebujito clàssic


Salmó marinat amb llima i fonoll estil El Parc




PLATS A COMPARTIR


Amanida de tomàquets del pagès i formatge de cabra amb vinagreta de bacó i fruits secs


Llagostí “del Trasmall” de La Ràpita, bullit amb salsa tàrtara


Cargols de confiança als dos estils (amb oli arbequí de romer i amb picada un pèl picant)




PLAT PRINCIPAL (escollir)


Magret d’ànec casolà amb “panaché” de verdures de l’horta i un toc de salsa oriental


Suprema de Corball salvatge amb rissotto Nero




POSTRE (a escollir)


Tiramisú de maduixes amb encenalls de xocolata


Gelat variat de Sant Joan




Copa de Cava als postres


Cafès i coca de Sant Joan




Celler


Vi Blanc / Negre D.O. Terra Alta




Preu àpat per persona 40€+10%IVA




DECORACIÓ I MÚSICA DE “VERBENA” - Cokteleria - música - “petardos”