I jornades del menjar per emportar

Menú diari El Parc

PRIMERS A ESCOLLIR: Amanida de tomata, ceba tendra i seitons./ Espaguetis al pesto verd./ Crema de carbassó amb crostons./ Cigrons estofats amb bacallà.

SEGONS A ESCOLLIR: Arròs de verdures de temporada./ Mandonguilles amb cremós de patata./ Hamburguesa de salmó amb cuscús oriental./ Sushi variat (8u)

POSTRE OPCIONAL A ESCOLLIR (+1,5€): Amanida de fruita de temporada. /Menjar blanc.

From 8,50

MENU Avui toca Japonès del Parc

(Recomanat per 2 persones)

APERITIU: 2 gyozes carn i 2 de llagostí

ENTRANTS: Pokebowl de tonyina soasada i salmó kvitsoy amb edamame, wakame i guacamole./ Dragon uramaki amb llagostí fresc (8u)./ Yakisoba amb verdures saltejades i escames de tonyina.

SEGON PLAT: 1/2 roda japonesa estil El Parc (20u).

POSTRES: Mochis variats (2u).

BEGUDES A ESCOLLIR: Ampolla de ví./ 2 refrescs./ Ampolla de cava (+3€).

From 69,00

MENU De la Paella me n'encarrego jo

(Recomanat per 2 persones)

PER VERMOUTH: Boqueró en vinagre./ Musclos en conserva./ Bossa patates chips.

ENTRANTS: Amanida vegetal de temporada./ Bunyols de bacallà típics./ Calamars en tempura.

SEGON PLAT A ESCOLLIR: 2 arròs tot pelat./ 2 arròs negre./ 2 fideuà.

POSTRES A ESCOLLIR: Amanida de frutia de temporada./ Menjar blanc.

BEGUDES A ESCOLLIR: Ampolla de vi./ 2 Refrescs./ Ampolla de cava (+3€).

From 54,00

MENU Ens mereixem un festival

(Recomanat per 2 persones) ** Encomanar amb 24 H d'antelació**

ENTRANT: Amanida delicatessen de la mar salada.

BARCO FRÍO: Bou de mar bullit./ Llamàntol bullit./ Camaró gallec.Cargols de mar./ Llagostins bullits./ Musclos amb vinagreta "Zamburiña"./ Navalla.Bígaro.

POSTRE: 2 Tiramisú casolans.

BEGUDES A ESCOLLIR: Ampolla de vi./ 2 Refrescs./ Ampolla de cava (+3€).

From 99,00
Productes demanats