Restaurant obert de dilluns a dissabte a dinar i de dijous a dissabte a sopar.

Plats nadalencs per emportar

Salmó fumat amb mantega de fonoll i torradetes

13,20

Carpaccio de llagostins amb vinagreta de cítrics i rúcula

15,40

Carpaccio de filet de vedella amb parmesà i fruits secs

15,40

Carpaccio de pop Roquer amb vinagreta de verdures

15,40

Salpicó Nadalenc de pop i llagostins amb maionesa de vermouth

16,50

Canalons tradicionals de Nadal (6u)

15,00

Canelons d'abadeijo (6u.)

15,00

Lingot de cabrit deshossat amb cremòs i salsa de bolets

22,00

"Cochinillo" senser cruixent (3/4Kg), amb cremòs de carabassa i poma al forn (recomenat 6 pers)

160,00

"Cochinillo" cruixent amb cremòs de carabassa i poma al forn

30,00

Pollastre Campero de Corral, sencer al forn +- 3Kg

42,00

Pollastre Campero de Corral, rostit a la cassola amb prunes i orellanes

48,00

Bou de mar bullit amb salsa tàrtara

26,00

Camaró gallec bullit (150g)

23,00

Llamàntol bullit amb salpicó de verdures i salsa tàrtara

31,00

Zamburinya a la planxa amb vinagreta de verduretes (6u.)

17,50

Llagosta Bullida amb salsa tàrtara

60,00

Caldereta de llagosta amb romesco (2-3 persones)

75,00
Productes demanats