Restaurant obert de dilluns a dissabte a dinar i de dijous a dissabte a sopar.
Carpaccio de vedella, mostassa, "pepinillos" i rúcula.
Amb all i oli i ceba cruixent
Pernil dolç i formatge
Pernil salat i brie
Amb ceba, formatge i mostassa
Heura, tomata, rúcula i maionesa alfàbrega
Amb pantomata
Amb "pantomata"
Tomata, mozzarella, alfàbrega natural
Tomata, mozzarella i pernil dolç
Tomata, mozzarella, bacon, carn picada i salsa barbacoa
Tomata, mozzarella, gorgonzola, brie, parmesà
Tomata, mozzarella, aubergínia, carabassó, tomàquets, xerris i pebrot
Mozzarella, búfalo fresca, tomata xerri, rúcula, parmesà i pesto
Tomata, mozzarella, peperoni picant i olives negres
Crema de tòfona blanca, panceta, xampinyons, i mozzarella
Espinacs frescos, formatge de cabra, mozzarella i ametlla torrada
Tomata, mozzarella, heura i salsa barbacoa
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.